Mötesplats Borstahusen

Hytter lige ved golfbanen i Landskrona

Mötesplats Borstahusen

  • Bo på banen
  • Spa
  • Hytte
  • Golfpakke Fra 799 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Mötesplats Borstahusen

Populær
20 km fra Helsingborg

Golf i hverdagen 1

1 x overnatning
1 x greenfee Landskrona GK
Inkl. slutrengøring

Prisen gælder ved 6 personer med ankomst søn-tors

Se detaljer
20 km fra Helsingborg

Golf i hverdagen 2

2 x overnatning
2 x greenfee Landskrona GK
Inkl. slutrengøring

Prisen gælder ved 6 personer med ankomst søn-tors

Se detaljer
20 km fra Helsingborg

Golfweekend

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x aftensmad
2 x greenfee Landskrona GK
Inkl. slutrengøring

Prisen gælder ved 6 personer

Se detaljer
20 km fra Helsingborg

Luksus Golfweekend

2 x overnatning (6 personers hytte)
2 x morgenmad

1 x kødmenu
1 x aftenmenu
2 x greenfee Landskrona GK
Inkl. slutrengøring, sengelinned og håndklæde

Prisen gælder ved 6 personer

Se detaljer

Mötesplats Borstahusen

Tag golfkøllerne frem og begiv dig ud på banerne omkring Borstahusen. Vælg mellem en smuk udsigt over Øresund og Ven, eller et skønt skovmiljø. Her i sydens milde klima er golfsæsonen ekstra lang. Den begynder tidligt på året og slutter sent.

I Borstahusen bliver du budt på et komplet golfresort. Du har golfbaner, en rigtig god restaurant, og overnatning i gåafstand. Her får du nogle lange golfdage og skønne aftener med god mad og drikke.

Med de populære, prisoverkommelige, prestigefyldte og nogle af landets højst rangeret golfbaner, kan Mötesplats Borstahusen give dig en spændende golfoplevelse - kun en kort køretur fra Øresundsbroen!

Begiv dig ud på de to 18-hullers golfbaner, med en slående udsigt over Øresunds klare hav og Hilleborgs grønne skråninger.

Vi har direkte adgang og booker både din greenfee og starttid. Indenfor en times kørsel fra Mötesplats Borstahusen ligger mere en 70 golfbaner du frit kan vælge mellem. Vi samarbejder med flere af golfklubberne i nærområdet, og kan tilbyde gode golfoplevelser for alle.

Landskrona GK

Bo direkte på banen og hav alt det du behøver inden for 100 meter. Her ligger der restaurant, butik, SPA og overnatningsmuligheder i ét.

Erikstorpsbanen er bygget i 1960, par 71 og er oprindeligt designet af Thure Bruce. En velkendt park- og seasidebane. Oplev et helt nyt greenområde med spændende greens, som blev indviet i 2008, og designet af Peter Chamberlain og Karl Oscar Seth. Fra flere udsigtspunker ser du ud over det smukke Landskrona og mod Øresund. Mod nord og nordvest indrammes horisonten af Hildeborgs og Rönnebergas skråninger.

Hildeborgsbanen er bygget i 1987, par 64 og er oprindeligt designet af Åke Persson. Banen blev i 2011 udvidet til par 70, hvor Peter Chamberlain og Karl Oscar Seth stod bag renoveringen. Udsigten fra de nye huller er betagende. Banen er dermed blevet en udfordring, da vindretningen gør, at mange huller spilles ud fra forskellige forudsætninger.

Rya GK

Kun 10 minutters kørsel fra Mötesplats Borsthusen, finder du søsterbanen Rya. 18-hullers banen Rya Old Course er en klassisk seasidebane ud mod Øresund, som har været vært for mange store turneringer gennem årene. Bl.a. Martini Cup, Ramlösa Open og Omegaslaget. Banen er kendt for altid at være i god kondition og sjov at spille. Banens signaturhul er hul 4, 8, og 16.

Vasatorp GK

Vasatorp har indenfor de seneste år udviklet sig til en meget god og populær bane. Golfbanen ligger kun 15 minutters kørsel fra Mötesplats Borstahusen, og her er det meget at se frem imod. Vælg nogle af deres gode baner, og se frem imod en dejlig dag på golfbanen.

TC (Tournament Course) er en mesterskabsbane med linkskarakter, som ifølge Steve Forrest er en af de fedeste baner han har designet. Banen har seks tees pr. hul, og spilstrategien ændres derfor markant afhængigt af hvilken tee du vælger at spille fra. Banen er 4700 meter fra den korteste tee og 6700 meter fra bagerste tee.

Classic Course er en bane med park- og skovkarakter. Gamla Banan blev renoveret mellem 2011-2013, blev genåbnet i juli 2013, hvor navnet blev ændret til Classic Course. Classic Course har fire tees pr. hul, og spillestrategien ændres markant afhængigt af hvilken tee du vælger at spille fra. Banen er 4700 meter fra den korteste tee og 6200 meter fra bagerste tee.

Uanset om du vælger Landskrona GK, Rya GK, Vasatorp GK eller Söderåsens GK hjælper vi dig med at skræddersy en rigtig god golfoplevelse.

Overnatning

Sov godt til bølger som slår mod strandkanten og vågn op som et nyt menneske. Mötesplats Bostahusens hytter med 4-7 senge ligger i et idyllisk og frodigt parkmiljø lige ved stranden, indhyllet af høje træet som suser i vinden.

Her kan du bo året rundt. Vælg en moderne vinterhytte med bad, TV og gratis WiFi, eller et enklere sommeralternativ. Alle 63 hytter har eget køkken og grillene stå klar i solnedgangen, men du kan også besøge vores restaurant. Uanset om du rejser med børn, venner eller arbejde har vi en hyggeligt hytte til dig, med have og egen parkering.

Borstahusene Semesterby faciliteter

  • 63 hytter
  • Mulighed for at medbringe husdyr
  • WiFi
  • Spa
  • Restaurant

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Mötesplats Borstahusen

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Betal ved afrejse – Du betaler altid direkte til destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2490 1707
service@nordicgolfers.com

Video - Mötesplats Borstahusen

Kort

Mötesplats Borstahusen
Lill-olas väg 30
26161 Landskrona

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Philip Kürstein

Gode tilbud

GolfSverige lever ALTID op til mine høje forventninger. Perfekt at bruge hvis I er en gruppe. Høj service!

Asger Klint

God inspiration

Jeg følger GolfSverige.dk på Facebook. Man kan blive inspireret til at prøve en ny bane, man ikke har spillet før

Charlotte Holte

Vi kommer tilbage

Min mand og jeg havde et fantastisk golfophold. Tak for en rigtig god service

Janne Hansen

Fungerer perfekt

Jeg elsker golf i Sverige. Vi er kommet der hvert år de sidste 10 år