Årets Klubchef i Sverige er....

Golfadministratörernas Förening (GAF) har kåret Årets Klubchef for 2018!

Årets Klubchef 2018 er Per Simonsson fra A6 Golfklubb! Årets klubchef er en person, der er en professionel leder med stor handlingskraft, som har bidraget til klubbens og / eller svensk golf udvikling.

Kandidaterne var:

  • Anders Green (Lidingö GK)
  • Christian Jakobsson (Halmstad GK)
  • Clas Christensson (Skövde GK)
  • Linus Kulneff (Kinds GK)
  • Per Simonsson (A6 GK)

Ræsonnementet lyder således:

Golfklubber deler mange grundlæggende forudsætninger, men de har alle deres eget DNA. Ingen klubber er ens. Udfordringerne varierer.
Årets Club Manager 2018 kom til en klub med presserende behov for innovation og energi.
Han har formået at vende en udvikling, der var på vej i den forkerte retning. Den nye klubleder blev en defibrillator for en klub, der var ved at sove ind. Man kan nok hævde, at årets klubchef 2018 reddede banens eksistens.

Golfklubber vurderes og måles på forskellige måder. Måske er klubfællesskab og tilfredse medlemmer de vigtigste parametre for et vellykket klub- og klubledelsesarbejde. Det er også en succes, hvis klubchefen også formår at ændre røde tal til grønne, og at han tiltrækker nye medlemmer til klubben.
Klubben grænsede til en dødsdom, eller i hvert fald til at blive glemt. Men nu er det her, alting sker! Pludselig taler alle i byen om denne klub. Deltagelse i konkurrencer og spil på banen er stigende. Der er investeret i banen, for at gøre oplevelsen bedre og der er kommet flere partnere til, som har dannet et forretningsnetværk med mange aktiviteter.

På denne klub handler det ikke kun om banens 13. green; Det handler også om klublederen. Årets klubleder 2018 er Per Simonsson.

Per Simonsson modtog sin præmie i forbindelse med golfmødet i Tylösand den 5. marts.

Læs mere om A6 Golfklubb og se golfpakker