Sveriges bedste golfhotel er...

Golf Digest har kåret Sveriges bedste golfhotel - læs med og se hvem!

Golf Digest har lavet en liste over Sveriges 20 bedste golfhoteller og på 1. pladsen ligger Hooks Herrgård.

Hooks herregård har aner fra 1300-tallet og er i dag et veletableret herregårdshotel med et bredt udvalg, både til enlige rejsende eller store grupper med høje krav til et konferenceanlæg.

Hoksøen og golfbanen danner en smuk ramme om herregårdens elegante hovedbygning og fløje. I over 50 år har familien Edberg, som driver Hooks herregård, forkælet gæsterne og sørget for en god oplevelse.

Golf Digest skriver følgende om Hooks Herrgård:
Som golfhotel er Hooks Herrgård et mindre svensk standardværk. Med to 18 hullers golfbaner, som komplementerer hinanden, får vi både det smukke og det legesyge på Parkbanen og det mere udfordrende og magiske på Skovbanen. Alt findes inden for rækkevidde og en kort gåtur fra knudepunktet, som den smukke herregårdsbygning udgør. Udover golfen kigger vi også mere end gerne mod Hoksøen fra nogle af herregårdens pools i det spektakulære spaområde – en udsigt som også kan nydes i restauranten, hvor køkkenet fortsætter med at holde et højt og stabilt niveau.

Vi er rigtig glade for at kunne samarbejde med nogle af Sveriges bedste hoteller, resorts og golfanlæg og vi ønsker Hooks Herrgård stort tillykke med titlen som Sveriges Bedste Golfhotel!

Læs mere om Hooks herrgård og se golfpakker