Få en uforglemmelig oplevelse på Hotel Skansen i Båstad

Vi har besøgt Hotel Skansen i Båstad - Og det er helt sikkert ikke sidste gang!

Hotell Skansen ligger lige ned til stranden i Båstad og allerede ved receptionen blev vi betaget af den smukke havudsigt, gennem panoramavinduerne. Det venlige personale tog godt imod os og var behjælpelige med de spørgsmål, vi havde. Vi boede i en moderne og stor lejlighed, med to lyse soveværelser og en dejlig stue. Der var også et fuldt udstyret køkken og en dejlig terrasse med havudsigt. I det skønne badeværelse var der produkter fra Ilse Jacobsen, så duften af luksus spahotel fulgte med os hele dagen.

Hotellets spa bød på dejlige bade, saunaer og afslappende relaxområder. Omgivelserne var smukt indrettede og med en luksuriøs atmosfære. Der var mange komfortable lænestole til at synke ned i og da vi var der, blev der serveret en fantastisk eftermiddagsbuffet, fyldt med lækkerier. Hvis du besøger spaen, må du ikke gå glip af de dejlige senge, der gynger dig til total afslapning.

Højdepunktet var hotellets eget badehus. Fra saunaen havde vi en fantastisk udsigt, der gav den helt rigtige stemning. Til de modige er der en trappe ned til havet, uanset årstiden. For dem der ønsker at bevare varmen, var der en dejligt varm jacuzzi ude på broen og et stemningsfyldt afslapningsområde inde i caféen.

Hotellet har en stor og imponerende restaurant, med en uovertruffen havudsigt. Personalet, der serverede ved vores bord, havde stor viden om vinene og var både humoristiske og professionelle. Maden var fantastisk og vinen var endnu bedre. Efter middagen tog vi en drink i de komfortable lænestole, der stod omkring den åbne brændeovn.

Vi kan varmt anbefale Hotell Skansen i Båstad - en vidunderlig oplevelse, som du vil huske i lang tid. Udover alt hvad hotellet har at tilbyde, er Båstad en utrolig charmerende lille by. Alle smukke og velholdte gadehuse giver en følelse af at rejse tilbage i tiden. Der er mange små caféer og restauranter at besøge og mange muligheder for dem, der ønsker at gå ud og opleve naturen.

Se golfpakker fra Hotel Skansen i Båstad