Få et unikt spa- og golfophold på Hotel Tylösand

Vi har besøgt Hotel Tylösand, som flere gange er blevet kåret til Sveriges bedste Spahotel, og de lever bestemt op til forventningerne!

Hotel Tylösand ligger helt ned til vandet ved den fantastiske strand i Tylösand. Udover stranden er der musikken og kunsten, som giver hotellet dets helt unikke karakter. En af ejerne er den internationale popstjerne, Per Gessle, fra Roxette og han har sat sit eget præg på hotellet. Hotellet udgør Sveriges største kunstgalleri, med et areal på 23.000 m2! Om sommeren holdes der koncerter udenfor på scenen og natklubben kører på højtryk.

LÆS MERE OG SE GOLFPAKKER FRA HOTEL TYLÖSAND

Værelset vi boede på, var noget udover det sædvanlige; gennem panoramavinduerne, som gik fra gulv til loft, havde vi en imponerende udsigt over stranden og havet. Udsigten er så unik, at man får lyst til at blive inde på værelset. En anden special detalje er belysningen; de smukke designlamper og selve belysningen i værelset giver en usædvanlig behagelig atmosfære.

Hotellet har et stort og flot spaområde, med flere forskellige bassiner og saunaer samt et smuk indrettet relaxområde. Der er også et fitnesscenter og forskellige træningshold, som man kan deltage i. Højdepunktet var det den opvarmede pool udenfor, hvor du kan yde varmen og den smukke udsigt.

Da vi besøgte Hotel Tylösand havde vi solskin hele dagen og det var helt fantastisk at sidde udenfor i poolen, med et glas vin. Man forstår godt hvorfor Hotel Tylösand er blevet udnævnt til Sveriges bedste Spahotel af flere omgange.

Vi spiste middag på Leifs Bar & Grill, som er et afslappende og skønt sted. Fra restauranten har du udsigt til ind til spaområdet og det store poolområde. Maden var super god og personalet venligt!

Vi valgte at spille Halmstad Nordbanen, som er en af Sveriges bedste baner og tidligere vært for Solheim Cup. Når man ankommer til anlægget, fornemmer man at det er en klub med gamle aner. Banen ligger i skovområde tæt på Tylösand Strand og Hotel Tylösand som klart kan anbefales hvis man skal overnatte. Specielt hul 12 og hul 16 vil jeg fremhæve som virkelig udfordrende og flotte. Servicen i klubhuset og maden i restauranten er klart at anbefale før eller efter runden.

Ønsker du den ultimative golfpakke kan vi varmt anbefale Hotel Tylösand med spil på Halmstad GK.

LÆS MERE OM HALMSTAD GOLFKLUB