Ekerum Resort Öland vinder velfortjent pris for 5. år i træk!

Ekerum Resort Öland fik 2 velfortjente priser til årets World Awards

Pressemeddelelse fra Ekerum Resort Öland:

Det er med utrolig stolthed og glæde, at vi kan annoncere, at Ekerum Resort Öland blev udnævnt til verdens mest miljøvenlige golfbane og Sveriges Bedste Golf Hotel til det prestigefyldte World Golf Awards 2018 på La Manga Club i Spanien, lørdag den 3. november. Det er værd at bemærke, at Ekerum Resort Öland vandt prisen som Sveriges Bedste Golf Hotel for det femte (!) år i træk.

I hård konkurrence, mellem flere af verdens bedste golfanlæg, vandt Ekerum Resort Öland to af de prestigefyldte priser i de fire kategorier, hvor de blev nomineret. Magnus Lagerlöf, CEO og Andreas Nordin, controller for Ekerum Resort Öland, var taget til La Manga for at modtage de hæderfulde priser.

- At vinde verdensprisen er utrolig beærende! At gøre det i konkurrence med kun fire andre baner fra Europa og resten fra for eksempel USA, Kina og Oman, sætter lys på Ekerum, Öland og Kalmar Amt, "siger Magnus Lagerlöf.

- I år besøgte vi en golfklub fra Hong Kong, der ønskede at studere, hvordan vi arbejder med miljøproblemer, så vi bemærker, hvor stor denne pris er på internationalt plan," fortsætter Magnus. Samtidig bemærker vi, hvordan flere og flere mennesker vælger at være medlem af Ekerum. Måske er det ikke så mærkeligt, vi svenskere er gode til at genbruge og forsøge at gøre så lidt indflydelse på vores miljø som muligt, så hvorfor skulle vi ikke gøre et aktivt valg, selv når det kommer til valg af golfklub?

Ekerum Resort Öland blev nomineret til yderligere to præmier som Europas Bedste Eventarena og Sveriges Bedste Golfbane.

- Desværre vandt vi ikke prisen som Europas Bedste Eventarena. Men vi har udviklet os til at være en komplet arena. Det er bevist ved at hele at fem fodboldhold har valgt os, som arena for træningslejre og internationale kampe, "siger Magnus.

- Nominering som Sveriges Bedste Golfbane er en vigtig fremgang for at skabe opmærksomhed omkring regionens golfbaner," fortsætter Magnus.

- Sommetider kan det være" farligt "at vinde priser, man kan slappe af og tage det for givet, slutter Magnus. At Ekerum har vundet prisen som Sveriges Bedste Golf Hotel hvert år siden 2014 er utroligt, i betragtning af at vi konkurrerer med både store kæder og små boutique hoteller. Det viser, at vores medarbejdere gør et godt stykke arbejde hver dag!

Vi ønsker Ekerum Resort stort tillykke med de fine priser!

Book dit golfophold på Sveriges Bedste Golfhotel