Mölle og S:t Arild

To vidt forskellige golfoplevelser, men begge i topklasse!

Mölle GK og S:t Arild GK er to vidt forskellige baner; den ene en naturskøn bane med flere virkelig underholdende huller, men også mange tilfældigheder, den anden en velrenommeret bane med vanskelige, men fair huller, som kan være lidt svære at huske.

Forhåbentlig skal du ikke vælge en fremfor den anden, men spille begge baner på Kullen. De er begge perfekte eksempler på hvorfor det er spændende at rejse verden rundt og teste nye fairways og greens.

Veldesignet monster

Hvis repræsentanter for Europa Tour’en kom på besøg og skulle vælge, hvor de professionelle skulle spille næste år, ville S:t Arild med garanti få værtskabet. Den er helt flad med veldesignede huller og stort set uden blinde slag. Dog kan det være lidt svært at genkalde sig hullerne uden støtte fra baneguiden, som indgår i greenfeen.

Lavhandicappere, der prioriterer selve golf spillet højere end omgivelserne, kan se frem til nogle skønne timer på banen, og fra bagerste teesteder siges S:t Arild at være lidt af et monster.

Book din golftur til S:t Arild GK

Naturlig skønhed

Mölle Golfklubb ligger i et kuperet landskab, og med udsigt over Øresund og Kattegat fra næsten alle huller. Banens placering i naturreservatet er formentlig en medvirkende årsag til, at Mölle GK er en af Sveriges bedst kendte baner.

På første hul bliver man mødt af en højtliggende green, som man nærmer sig med en vis spænding, for som førstegangsbesøgende har man ikke en chance for at vurdere, om ens bold er i hullet for en eagle, eller om den ligger i halvhøjt græs bag green, hvorfra man har et chip ned ad bakke mod flaget i forkant.

Fire steder på banen krydser to huller, så her skal man være ekstra opmærksom på andre spillere. Andre steder ville det skabe irritation, men her er der plads til overbærenhed, for de skønne omgivelser, med en del skov, nogle sjove huller og fremragende greens, giver en sindsro.

På en blæsende regnvejrsdag ville man nok forbande blinde slag og tilfældigheder på de skrånende fairways. Men på en god sommerdag vil man helt sikkert få en sjov runde golf, som vil sidde fast i hukommelsen.

Book din golftur til Mölle GK

Skønheden eller udyret

Ud af de to baner vil S:t Arild tage prisen som den bedste golfbane, objektivt set. Golf Digest rangerede den i 2012 da også som nummer 23 i Sverige, og Peugeots guide over Europas 1000 bedste golfbaner giver S:t Arild 16 ud af 20 point.

Udover en udfordrende runde golf kan du gøre brug af de overdækkede udslagssteder og hele tre puttinggreens eller shoppe udstyr i en af Sveriges bedste Proshop. Slut dagen af med et måltid i restauranten, hvor kvaliteten er langt over, hvad man forventer at finde i en golfklub.