Nye tiltag på Lydinge skaber stor succes!

Lydinge Resort er det første golfresort i Sverige til at gennemføre ”all inclusive” medlemskabet

- Vi har tidligere set denne form for medlemskab, primært i USA, men aldrig i Sverige. Derfor er det sjovt at skabe noget nyt. Siden lanceringen har mange kolleger i branchen ringet og spurgt, hvordan det er gået, siger Björn Gibrand, CEO for Lydinge Resort.

Lydinge Resort ligger i Hyllinge, 10 km uden for Helsingborg, og har satset stort på et nyt golfmedlemskab - et livsstilsmedlemskab. Et medlemskab, som ikke findes i Sverige, men som Lydinge er overbevist om, vil ændre golfspillerens måde at se på sin hjemmeklub.

Kun 24 timer efter lanceringen, den 1. maj 2019, blev medlemskabet fyldt og nu er der åbnet en venteliste for dem, som er interesserede i medlemskabet for næste år. En venteliste som allerede har over 50 personer skrevet på.

LÆS MERE OM LYDINGE RESORT OG SE GOLFPAKKER

- Modtagelse har været helt utroligt. Vi har måttet arbejde mange ekstra nætter for at klare administrationen af den store interesse. Men det gør vi gerne, siger Björn.

Björn mener, at golfspillere i dag betaler deres medlemsafgift og derefter kun får adgang til golfspil hos deres klub. Han vil ændre det, så han ser sin golfklub som et mødested, hvor man kan lide at tilbringe tid sammen med sin familie og venner, både på og uden for golfbanen. Lydinge Resort har opbygget mange forskellige virksomheder de sidste 15 år, og nu er golfspillerne i stand til fuldt ud at udnytte hele anlægget. Derfor blev der skabt et "all inclusive" medlemskab, hvor Lydinge fokuserer på livsstilen, som et dejligt golfmiljø kan tilbyde, og ikke kun golfspillet i sig selv. Det er lykkedes rigtig godt!

Udover golf, gratis gruppetræning og gratis rangebolde omfatter livsstilsmedlemsskabet fri adgang til sauna og jacuzzi, shuttle service, samt en konto i klubhuset, så man, som medlem, ikke behøver at have tegnebogen med sig. Lydinge har også store rabatter på anlæggets aktiviteter, ikke kun for medlemmer, men også for deres familie, såsom massagebehandlinger, klipning hos frisøren, eksklusive restaurantbesøg og meget mere.

- På nogle golfbaner i USA er der et medlemskab til golfbanen og et andet medlemskab til "the Social Clubhouse". Vi har forsøgt at slå to fluer med et smæk og skabte helheden. Og vi har allerede bemærket en stor ændring i klubben. I dag kan medlemmer komme om morgenen, bade i jacuzzien, spise morgenmad på terrassen og derefter fortsætte med de aktiviteter, de nu har planlagt for dagen, siger Björn.

Inspirationen til medlemskabet kommer fra nogle golfresorts i USA, som familien Gibrand har besøgt mange gange, siger Björn. Lydinge har også fået inspiration fra andre vellykkede brancher, som fitnesscentres populære, gratis holdtræning. Dette har Lydinge også taget til sig og gratis golf-holdtræning er også inkluderet i livsstilsmedlemskabet.

LÆS MERE OM LYDINGE RESORT OG SE GOLFPAKKER