Mød Björn Gibrand fra Lydinge Golf Resort

Björn Gibrand om Lydinges succes, vores samarbejde og hans bedste golfoplevelse

Lydinge Golf Resort ligger i udkanten af Helsingborg og er det perfekte resort, hvis din golftur går til Skåne i Sverige. Lydinge Golf Resort er bare blevet bedre og bedre over de sidste par år, hvilket skyldes de mange nye tiltag, som Björn Gibrand har været med til, at gøre til virkelighed.

”De sidste 2 år vi arbejdet utroligt hårdt med banen. Vi har fået hjælp af banekonsulenten Magnus Sunesson og det har hjulpet os rigtig meget. Vi åbner et helt nyt hotel i 2018, som omfatter fitness, spa og fysioterapi, så der er rigtig mange positive tiltag på Lydinge.” fortæller Björn Gibrand.

Lydinge Golf Resort er også ved, at være en favorit blandt danske golfspillere, hvilket vi også kan mærke hos GolfSverige.dk og ifølge Björn Gibrand skyldes dette bl.a. at snakken hurtigt går, når man har haft en god golfoplevelse.

”Vi får flere dansker gæster for hvert år. Jeg vil tro, at det først og fremmest skyldes, at vi lytter til vores gæster og udvikler oplevelsen på Lydinge, så vores gæster trives under deres ophold. Samtidigt så går ordet om Lydinge fra mund til mund. De fleste gæster, som forlader Lydinge, bliver ambassadører og vender ofte tilbage med andre venner.” siger han.

I øjeblikket er Lydinge Golf Resort i gang med, at bygge et fantastisk nyt hotel, som står klar i april 2018. Når alt er færdigbygget får Lydinge Golf Resort hele 75 sengepladser, fordelt på 38 værelser og 2 lejligheder (6+4 personer) med eget køkken. Der bliver tilmed bygget et fitnesscenter, jacuzzi, sauna, koldtvandsbassin og de får også egen frisør og fysioterapi.

” Jeg tror at de fleste leder efter helhedsoplevelsen. Oplevelsen er vigtigst og at omgås med sine venner i et hyggeligt miljø. God golf, kombineret med lækker mad og drikke samt, at kunne bo på banen, er vigtigt. Derudover tror jeg, at spaområdet er en bonus. Man skal, helt enkelt, hygge sig.” siger Björn Gibrand.

Når man snakker om fremtidsplaner, ved Björn også hvad det hele skal føre til: ” Om 5 år er vi et komplet golfresort. Foruden det nye hotel, som står klar i 2018, så er vi begyndt at sælge og udleje vores boliger omkring golfbanen. Der vil være lejeboliger, med velindrettede altaner, og grunde til dem, som vil bygge deres drømmehus, med gåafstand til klubhuset; den samme følelse, som man får, når man besøger et golfresort i USA eller et gated community i Spanien.”

Vi er rigtig glade for, at kunne overvære Lydinges udvikling, som et komplet golfresort og er spændt på, at se hvad fremtiden bringer.

Læs mere og se alle golfpakker fra Lydinge Golf Resort


5 hurtige til Björn Gibrand

1. Hvilken person ville du gerne spille en golfrunde med?
Jeg er opvokset under hele Tiger-æraen, så det må blive Tiger Woods.

2. Hvad er din største styrke i golf?
Min største styrke er, at jeg spiller gennemtænkt golf. Så holder man sig til sin gameplan og laver mange par og får en hel del birdie chancer.

3. Har du lavet Hole-In-One?
Ikke endnu!

4. Hvad er din bedste golfoplevelse?
Min bedste golfoplevelse var, da min bedste ven Joakim Lagergren, laver sin, daværende, bedste placering på Europatouren Nordea Masters, på Bro Hof 2012, og laver en 20 meters putt på hul 18 og bliver nr. 4 i tourneringen. (Se video)

5. Beskriv dit bedste slag nogensinde!
Da jeg slog det afgørende slag på TopGolf i Las Vegas og vandt over Joakim Lagergren.

Skrevet af: Jess Krelskov