4000 gæster booket ind på svensk golfhotel inden åbning

Nordvestskånes første hotel, beliggende ved en golfbane, er åbnet - Europatour golfproen Joakim Lagergren fik æren af at indvie det nye, unikke hotel!

Lydinge Resort i Hyllinge, lige uden for Helsingborg, har satset 30 millioner SEK på et helt nyt hotel, som ligger lige ved golfbanen. Investeringen har, allerede inden åbningen af hotellet, tiltrukket en del opmærksomhed.

”Inden åbningen havde vi booket 4000 personer ind på hotellet. Vi er rigtig glade for at så mange er nysgerrige om os og vil besøge vores region”, siger Björn Gibrand, VD for Lydinge Resort.

Hotellet med 43 værelser ejes af familien Gibrand, ligesom golfbanen som ligger tilstødende til hotellet, og lokker mange golfere til at overnatte og spille golf. Gæsterne spiller ikke bare på Lydinges egen golfbane, Lydinge booker også flere 100 gæster ind, som spiller på nogle af nabobanerne, noget som er rigtig positivt for Skåneregionen.

”Vi har et fantastisk udbud af golfbaner i nordvestskåne, alt fra Pay & Play baner til Europatour baner, hvilket gør at vi har en pakke for alle typer af golfere, uanset hvilket niveau man ligger på”, siger Björn.

Læs mere og se golfpakker fra Lydinge Golf Resort

Indvielsen af hotellet skete den 2. August hvor ingen andre end europatourspilleren Joakim Lagergren, rangeret 4. bedste svenske golfspiller, klippede båndet. Susan Cardell, erhvervschef i Åstorp, samt Stefan Minell, ordfører for Skånes golfforbund, holdt begge en tale, hvor de begge, meget tydeligt, lagde vægt på at Lydinges satsning er vigtig for regionen og turismen i kommunen.

Hotellet drives året rundt og de håber at kunne tiltrække hotelgæster, som leder efter noget uden for Helsingborg centrum og som søger en mere ”resortoplevelse”.

Om Lydinge Golf Resort

Lydinge Resort ligger i Hyllinge, i Åstorp kommune. Golfbanen er bygget og drives af familien Gibrand og åbnede i 2004 med en 18 hullers golfbane i fuld længde samt en 7 hullers korthulsbane, driving range og træningsområde. Klubben har i dag 750 medlemmer. I hotelbygningen finder du 43 værelser, fordelt på enkelt- og dobbeltværelser og suiter, et festlokale, som kan rumme 100 personer, og en frisørsalon. Anlægget tilbyder også 5 mødelokaler.

Læs mere og se golfpakker fra Lydinge Golf Resort