Skøn familieejet campingplads får 5 stjerner

Det var ved at ende i en katastrofe; Men allerede tre år efter den nye åbning er Mötesplats Borstahusen i Landskrona steget til 5 stjerner!

Ifølge Svenske Svensk Camping (SCR) ligger de øverst på næsten alle vurderingskategorier. Når campingtrenden igen rammer rekord, er det rekreation og wellness, som baner vejen for succesen.

"Det føles fantastisk, at vi formåede at nå den højeste rating, og det er selvfølgelig et særligt kvalitetsstempel og en bekræftelse på, at vores arbejde og innovative retning har givet resultater, men vi ønsker ikke at udelukke nogen. Derfor forbliver vi til at have samme priser som før, og derfor vil prisniveauet være mere end 20 procent lavere end gennemsnittet for 5-stjernede campingpladser i Sverige.” siger Jonas Westerberg, ejer og administrerende direktør for Mötesplats Borstahusen, da nyheden blev offentliggjort.

Mötesplats Borstahusens campingplads har nu det meste af, hvad nutidens gæster kan bede om. Derudover er den White Guide-certificerede restaurant Erikstorp, som serverer lokalt producerede lækkerier og som bl.a. arrangerer vinsmagning og grillnætter. Åbningsweekenden blev således gjort til en succes. Og forventningerne var høje.

"Interessen var større end jeg nogensinde kunne forestille mig. Gæsterne kom som i karavaner og vi var fuldt bookede. Men der gik ikke mere end et kvarter efter den sidste check-in, indtil telefonen begyndte at ringe, uafbrudt. På to minutter havde jeg 47 ubesvarede opkald! Strømforsyningen var gået ned. Entreprenøren havde underdimensioneret elkablerne til den høje belastning, som en fuldt booket campingplads indebærer. Heldigvis kunne det hurtigt rettes op på, og nu er det bare en sjov historie. Derudover har dette ført til, at vi nok har landets bedste beredskab til uventede situationer!” siger Jonas med et grin.

En af grundene til, at mange af gæsterne på Mötesplats Borstahusens vender tilbage, er naturoplevelsen. Du skal faktisk bare træde ud af campingvognen, og du står med begge fødder i naturskønne omgivelser. Dette, sammen med nærheden til større byer, som København og Malmø, gør opholdet både mangfoldig og spændende. Landskrona er utvivlsomt midt i en positiv udviklingsfase.

"Vi har et rigtig godt samarbejde med Landskrona by, som har understøttet og muliggjort meget af virksomheden. Det giver os styrken til, at turde investere i nye tiltag. Til sommersæsonen 2018 planlægger vi, at introducere de flere træningshold og guidede vandreture. Hvis noget adskiller os fra traditionelle svenske campingpladser, er det kun vores fokus på velvære og afslapning.” konkluderer Jonas og tilføjer: ”At tage hånd om sin krop og sjæl behøver ikke, at være en modsætning til en hyggelig campingferie. Det er vores fem stjerner et klart bevis på.”

Læs mere om Mötesplats Borstahusen og se alle golfpakker

OM MÖTESPLATS BORSTAHUSEN:

  • Åben hele året rundt
  • 183 pladser til campingvogne
  • 63 hytter (4–7 senge pr. hytte)
  • Gratis WiFi
  • Gratis TV (Boxer)