Sveriges Bedste Golfbane er kåret

Det er 3. år i streg at dette anlæg bliver kåret som Sveriges Bedste Golfbane til World Golf Awards

Vasatorps GK er blevet kåret som Sveriges Bedste Golfbane for 3. år i streg

I weekenden løb årets World Golf Awards af stablen på La Manga Golf Resort i Spanien.

”Till vores store glæde blev Vasatorps Tournament Course (TC), for 3. år i streg, kåret til Sveriges Bedste Golfbane. Alle topbaner i Sverige var nominerede og der findes ikke en jury, som rejser og bedømmer banerne, men det er spillerne selv, som kårer vinderen. Det der er ekstra sjovt er, at selv Classic Course, tidligere Gamla Banan, som åbnede efter renoveringen i 2013, også var nomineret. Vi var det det eneste golfanlæg i Sverige, som havde 2 baner nomineret, hvilket føles rigtig godt. Til at tage imod prisen var Tournament Course Head Greenkeeper, Pontus Albertson.” fortæller klubchef på Vasatorps GK, Peter Larsson.

Under gallaen, lørdag aften, deltog et par hundrede personer fra golfindustrien i hele verden, og det var en fantastisk ceremoni, hvor prismodtagere som St. Andrews Old Course, Jack Nicklaus og Ian Baker-Finch også blev hyldet. Du kan læse mere om hele ceremonien og se alle vindere på http://worldgolfawards.com/

”Det betyder rigtig meget for os, at få denne erkendelse, og det er en god markedsføring af vores anlæg. Efter de to første års sejre, var der mange flere internationale gæster, som rejste til Vasatorps GK.” afslutter Perter Larsson.

Læs mere om vasatorps gk og se alle golfpakker