Og vinderen er....

Ekerum Resort Öland hev 2 velfortjente priser hjem ved det prestigefyldte World Golf Awards 2017

Ekerum Resort Öland blev lørdag aften, den 25. november, udnævnt til ”Verden mest Miljøvenlige Golfanlæg” og ”Sverige Bedste Golfhotel” ved det prestigefyldte World Golf Awards 2017 på La Manga Club i Spanien. Det er 4. år i streg, at Ekerum Resort Öland modtager Prisen som ”Sveriges Bedste Golfhotel”.

Ekerum Resort Öland vandt 2 priser, ud af de 4 prestigefyldte kategorier, som de var nominerede i og konkurrencen var hård.

”Hvilken herlig følelse, efter alt det hårde arbejde, fra vores medarbejdere, de seneste år. Dette er et rigtig skulderklap og et motivationsboost for, at vi skal fortsætte med, at kæmpe for Kalmars, Ölands og Ekerums fremtid.” siger Magnus Lagerlöf, efter prisuddelingen lørdag aften. ”At være Sveriges bedste golfhotel, for 4. år i streg, er en klar hyldest til vores fantastiske medarbejdere, som altid møder vores gæster med smil og udmærker sig med deres værtskab. De er sande ambasadører for Kalmarregionen!”

”At vi kan kalde os verdensmestre er magisk. Stenmark, Carolina Klüft, Foppa, Magdalena Forsberg – og lille Ekerum! Vi håber, at selv de kolleger vi har i regionen, kan mærke, at denne pris gør, at verdens øjne også fokuserer på hele regionen som destination – at hvis vi alle hjælper til, så vil Ekerums fremgang få stor betydning for alle.” fortsætter Magnus.

Verdens mest Miljøvenlige Golfanlæg er frugten af et flerårigt samarbejde med Länstyrelsen i Kalmarregionen, samt Ekerums langsigtige CSR-arbejde med miljø i fokus.

”Jeg vil gerne overbringe mine varmeste lykkeønskninger til Magnus Lagerlöf med personale. Det er en stolthed for både Sverige og for vores region, at vi har et golfanlæg med så høj en miljøbevidsthed på Öland. Länstyrelsen har haft et fantastisk samarbejde med Ekerums personale i forbindelse med opførelsen af golfbanen og med udviklingen af en bevaringsaftale for de nærliggende økosystemer. Et eksempel på samarbejde, mellem myndighed og industri, når det er bedst, som gavner både friluftsliv, industri og naturværdier, og en økonomisk-, socialt- og økologisk holdbar udvikling. Jeg ønsker Ekerum held og lykke med den fortsatte udvikling af anlægget og ser frem til yderligere samarbejde omkring de værdifulde naturmiljøer.” siger Thomas Carlzon, regionsformand i Kalmarregionen.

For mere information, kontakt gerne:
Magnus Lagerlöf
Tel 0485-800 50
magnus.lagerlof@ekerum.com
www.ekerum.com
www.facebook.com/ekerum

World Golf Awards, som er en søsterorganisation til World Travel Awards, sigter mod, at prisbelønne fremtrædende golfanlæg, golfbaner og destinationer i verdensklasse. Årets nominerede, i de forskellige kategorier, kommer for eksempel fra Nordamerika, Europa, Asien, Mellemøsten, Afrika, Sydamerika og Caribien. World Golf Awards 2017 stræber efter, at højne kundeoplevelsen, inden for golfturismen, og stimulere golfturistmarkedet både indenrigs og internationalt. Vinderne findes igennem stemmer fra fagfolk inden for golfrejse- og turistindustrien, ledere, rejsekøbere, rejsearrangører, golfturister og fagfolk inden for medier. www.worldgolfawards.com

Læs mere og se golfpakker fra Ekerum Resort Öland