Ekerum Resort er klar til World Golf Awards 2017

På lørdag, den 25. november, er det tid til, at finde vinderne af de prestigefyldte World Golf Awards 2017 og Ekerum er nomineret i 4 kategorier

På lørdag, den 25. november, er det tid til, at finde vinderne af de prestigefyldte World Golf Awards 2017. Golfstjerner, og hele verdens golfturisme, samles på La Manga Club i Spanien for, at deltage i den årlige prisuddeling. Ekerum Resort Öland, som tidligere har vundet flere nationale og internationale priser, sidder klar og er nomineret i fire kategorier: Sveriges Bedste Golfbane, Sveriges Bedste Golfhotel, Europas Bedste Lokation for Begivenheder og Verdens mest Miljøvenlige Golfanlæg.

Ekerum er i godt selskab; de andre nominerede til prisen ”Sveriges Bedste Golfbane” er 20 af Sveriges bedste golfbaner.

”- Det er de rigtige golfbaner, som er nominerede. Vi er så glade for, at Långe jan er blevet identificeret som noget unikt.  For os er det yderst ærefuldt, at være den eneste golfbane i det sydøstlige Sverige, som er nomineret.” siger Magnus Lagerlöf, CEO på Ekerum Resort Öland.

I kategorien ”Sveriges Bedste Golfhotel” er Ekerum Resort Öland ét ud af fire nominerede golfhoteller. ”- Vores styrke er, at vi er et ægte resort, med flere forskellige aktiviteter inden for gåafstand. Denne pris ville være sjov, at vinde for fjerde år i streg, men prisen er også yderst vigtig for Kalmarregionen og det sydøstlige Sverige som destination.” fortsætter Magnus.

At være nomineret, som ”Europas Bedste Lokation for Begivenheder” ser Magnus som et led i de seneste års satsninger på, at udvide virksomheden som et komplet eventanlæg med bryllup, messer og konferencer. ”- Men konkurrencen er hård med mere end 20 luksushoteller nomineret i samme kategori. Vi er ikke rigtig i samme klasse, når det gælder luksus og flair, som de andre. Men nomineringen er jo et bevis på, at vi er på rette vej, som en eventlokation.” konstaterer Magnus.

Sidst, men ikke mindst, er der nomineringen i kategorien ”Verden mest Miljøvenlige Golfanlæg”. Dette er en verdenspris som er resultatet af et flerårigt samarbejde med Länsstyrelsen i Kalmarregionen, samt Ekerums langsigtede CSR arbejde med miljøet i fokus. Ekerum har genskabt de ø-lignende sandområder på golfbanen Långe Jan. ”- Allerede efter to år ser vi en meget positiv effekt for økosystemet, hvor blandt andet rødlistede insekter har fundet tilbage til området.” fortæller Magnus. Desuden er vandingssystemet skiftet ud og nye søer er anlagt, med et mål om, at blive helt selvforsynende med vand. ”-Vi har aftalt med vores maskinleverandør, at vi, på sigt, skal blive verdens første komplet eldrevne anlæg, når det gælder plænepleje.

Vinderne findes lørdag aften.

For mere information, kontakt gerne:
Magnus Lagerlöf
Tel 0485-800 50
magnus.lagerlof@ekerum.com
www.ekerum.com
www.facebook.com/ekerum

World Golf Awards, som er en søsterorganisation til World Travel Awards, sigter mod, at prisbelønne fremtrædende golfanlæg, golfbaner og destinationer i verdensklasse. Årets nominerede, i de forskellige kategorier, kommer for eksempel fra Nordamerika, Europa, Asien, Mellemøsten, Afrika, Sydamerika og Caribien. World Golf Awards 2017 stræber efter, at højne kundeoplevelsen, inden for golfturismen, og stimulere golfturistmarkedet både indenrigs og internationalt. Vinderne findes igennem stemmer fra fagfolk inden for golfrejse- og turistindustrien, ledere, rejsekøbere, rejsearrangører, golfturister og fagfolk inden for medier. www.worldgolfawards.com

Læs mere og se golfpakker fra Ekerum Resort Öland